Din pacate, vechea superstitie care spune ca Floriile indica vremea pe care o vom avea de Paste se pare ca se adevereste si anul acesta.

Sambata vremea va fi instabila. Pe arii extinse vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 12 grade.

Cei care isi petrec Pastele la munte sunt avertizati ca sambata cerul va fi mai mult noros si temporar vor fi ploi, mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, in toate masivele. Vantul va avea intensificari, iar pe creste va bate tare, relateaza stirileprotv.ro.

Duminica, de Paste, vremea se va mentine in general instabila. In cea mai mare parte a tarii vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Temperaturile maxime continua sa fie mari pentru aceasta perioada si vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade.

Citeste si Avertizare: Vremea se inrautateste in toata tara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.