Primarul Ontanu a inaugurat in Sectorul 2 cel mai mare centru multifunctional de servicii sociale, recreative si de educatie din tara.

Incepand de marti 10 aprilie, Centrul "Sf. Pantelimon”, cel mai mare si modern complex multifunctional de educatie si activitati recreative din tara, sta la dispozitia locuitorilor de toate varstele ai sectorului 2.

Complexul se afla in fata Spitalului de Urgenta Pantelimon si ofera facilitati copiilor si elevilor, cat si populatiei active si pensionarilor, scrie jurnalul.ro.

Complexul se intinde pe 14.000 mp si cuprinde laboratoare de informatica, laborator de fonetica si laborator de limbi straine, sala de relaxare si jocuri de societate. Pentru cei care vor sa se faca miscare, Complexul pune la dispozite o sala de fizioterapie, o sala kinetoterapie, o sala de dans, una de aerobic si una dotata cu aparatura speciala de fitness.

De asemenea, complexul gazduieste Centrul de zi de tip after-school, care functioneaza in trei sali dedicate, Centrul Administratorilor asociatiilor de locatari, Clubul Profesorilor, Clubul Scolarului si Centrul de Voluntariat al Sectorului 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.