Patru persoane mascate au patruns in aceasta dimineata intr-un apartament din Cluj-Napoca, din cartierul Marasti. Trei persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta.

Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta Judetean, Cristiana Ciortea, a confirmat pentru OradeCluj.ro ca doua femei si un barbat se afla la Unitatea de Primire Urgente nr. 1. Niciunul dintre raniti nu a fost impuscat si nu se afla in stare de pericol.

“Barbatul a fost electrocutat de atacatori”, a spus Cristiana Ciortea.

In apartamentul respectiv locuia familia Boldijar, formata din mama, tata si fiu. Potrivit unei vecine, incidentul a avut loc in jurul orei 9 dimineata. Atacatorii au sunat la usa si le-a deschis femeia. Cei patru au lovit-o, dupa care au intrat si i-au lovit pe tata si pe fiu.

Disperata, femeia a tras asupra suspectilor cu un pistol cu bile de cauciuc pe care il tinea in casa si e foarte probabil sa-l fi ranit pe unul dintre ei. Pe cei trei membri ai familei atacate, medicii de pe ambulanta i-au gasit in stare de soc, plini de rani si vinatai, relateaza stirileprotv.ro.

Cei patru atacatori au fugit pe scari si probabil atunci au lovit o alta vecina, care este cea de-a doua femeie internata la UPU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.