Trei tineri, printre care si un angajat al MapN, au fost retinuti, fiind suspectati de uciderea unui batran din localitatea damboviteana Bezdead.

Potrivit realitatea.net, unul dintre suspecti are 25 de ani, este din Pucioasa si este caporal in cadrul unei unitati militare din Bucuresti. Ceilalti doi au 21, respectiv 22 de ani, si sunt din Bezdead. Marti dimineata, cei trei tineri au fost prezentati instantei de judecata, cu propunerea de arestare preventiva.

"Scopul faptei a fost jaful (...) Pana la momentul asta, din verificari, se pare ca nu s-au luat sume de bani din casa, dar nu este cert, intrucat cel care stia ce suma de bani are in casa este decedat", a declarat comisarul Petre Safta, de la IPJ Dambovita, citat de realitatea.net.

Victima, un batran in varsta de 83 de ani, a fost gasit mort in locuinta sa duminica. Conform cercetarilor initiale, cei trei au patruns in locuinta cu intentia de sustrage bani, au lovit batranul cu bata si cand au vazut ca i se face rau, au fugit fara sa fure ceva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.