Social 9 Aprilie 2012 09:48
Un medic din Brasov este acuzat de DIICOT ca a intretinut acte sexuale cu doi baieti minori, aflati sub tratament medical, anchetatorii perchezitionand, luni dimineata, opt locuinte, in cadrul unei actiuni de anihilare a unei grupari de trafic de carne vie.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Brasov au procedat la destructurarea unui grup infractional, specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol si act sexual cu un minor.

Din cercetari a rezultat ca membrii gruparii au recrutat si cazat un numar de 14 victime de sex masculin, majore si minore, pe care, prin amenintare, violenta sau alte forme de constrangere fizica sau morala, le-au obligat la practicarea prostitutiei, obtinand in acest mod sume substantiale de bani.

In sarcina invinuitului Rus Horatiu, 43 de ani, se retine ca, profitand de calitatea sa de medic in cadrul unui spital din municipiul Brasov, a intretinut, prin constrangere morala, raporturi sexuale cu doua victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.

Procurorii D.I.I.C.O.T. efectueaza 8 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Brasov, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brasov urmand a fi conduse pentru audieri un numar de 11 persoane, fata de care vor fi dispuse masurile legale dupa finalizarea audierilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.