Social 8 Aprilie 2012 12:31
Presedintele a adresat urari credinciosilor care sarbatoresc Invierea Domnului, precum si romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Florii.

"Doresc sa adresez tuturor celor care sarbatoresc astazi Invierea Domnului cele mai calde urari de sanatate, bucurie si speranta. Fie ca Sfintele Pasti sa ne ajute sa fim mai buni si solidari cu cei care au nevoie de noi", este mesajul președintelui pentru cei care sarbatoresc Pastele in aceasta zi, potrivit unui comunicat de presa al Administrației Prezidentiale.

De asemenea, el a urat "speranta si pace in suflet" romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Florii.

"Doresc sa adresez tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica gandurile mele cele mai bune, urari de sanatate si impliniri alaturi de cei dragi. Fie ca Duminica Floriilor sa va aduca speranta si pace in suflet", le-a transmis seful statului acestora, potrivit unui alt comunicat al Administratiei Prezidentiale, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.