Politistul Cristian Cioaca a fost achitat, vineri, in dosarul in care a fost judecat pentru violarea corespondentei prin e-mail a fostei sale sotii, Elodia Ghinescu.

Judecatoria Brasov a hotarat achitarea lui Cioaca, dupa rejudecarea dosarului, decizia nefiind finala, transmite MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Judecatoriei Brasov, Anda Sanpetru, Cristian Cioaca a fost achitat intrucat, conform Articolului 10, litera B din Codul de procedura penala, "fapta nu este prevazuta de legea penala".

Avocata acestuia a cerut in instanta achitarea clientului ei pe motiv ca, atat timp cat avocata Ghinescu a fost declarata oficial moarta, existand un certificat de deces in acest sens, aceasta infractiune nu mai exista.

Decizia poate fi atacata cu recurs in termen de zece zile. Dosarul de violare a corespondentei electronice a Elodiei Ghinescu a fost trimis spre rejudecare la Judecatoria Brasov, in aprilie 2011, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.