Edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca are in vedere doua directii pentru combaterea "smecheriei" in sectorul sau.

Prima directie vizeaza eliminarea "parcagiilor" si stoparea abuzurilor firmei de ridicari auto, urmand ca in zonele cu probleme Politia Locala sa patruleze zilnic pentru a-i amenda pe "micii interlopi".

"Smecherii formeaza o categorie sociala vasta, cu multiple forme de manifestare, dar cu o trasatura comuna - dispretul fata de persoana si drepturile semenului lor. Pe smecheri ii gasim peste tot (...)", a spus primarul Sectorului 1, citat de MEDIAFAX.

Masuri "anti-smecherie"
- camere de luat vederi amplasate in zonele cu probleme;
- "panouri de avertizare antismecherie" prin care cetatenii sunt informati ca parcarea este gratuita;
- patrule zilnice ale reprezentantilor Politiei Locale.

Zone vizate intr-o prima faza: Calea Victoriei, Pietele Lahovary si Amzei, zona Dorobanti - Radu Beller, strada Academiei si altele.

In aceste zone parcarile sunt gratuite de luni pana vineri la ora 17.00, iar sambata si duminica, pe parcursul intregii zile. Cetatenii pot sesiza orice parcare "smechereasca" nesanctionata si orice abuz al firmei de ridicari auto, la numarul de telefon "antismecherie" - 021/9540.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.