Social 3 Aprilie 2012 13:43
Un tir incarcat cu 24 de tone de azotat de amoniu s-a rasturnat, marti, pe un drum judetean din Vaslui, in apropierea municipiului Husi.

In urma accidentului nu s-au inregistrat victime, dar circulatia a fost blocata, iar zona a fost izolata de pompieri, relateaza MEDIAFAX. Mai multi saci cu azotat de amoniu s-au imprastiat pe sosea.

Tir-ul s-a rasturnat pe un drum judetean dintre localitatile Valeni si Grumezoaia, la aproximativ trei kilometri distanta de zona in care se afla case.

Purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Alina Poiana, a declarat ca exista pericolul unei explozii, insa doar daca azotatul de amoniu intra in contact cu combustibilul sau daca se produce un incendiu.

La fata locului au fost trimise doua echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui (ISU) pentru a preveni producerea unei explozii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.