Social 3 Aprilie 2012 09:50
2.000 de taximetristi cu 1.500 de masini se vor aduna in fata Parlamentului. Afla pe unde nu se circula marti si miercuri.

Traficul rutier va fi inchis pe bd. Libertatii intre Splaiul Independentei si bd. Natiunile Unite in zilele de 3 si 4 aprilie, in intervalul orar 10.00-15.00, pentru desfasurarea unor manifestari de protest ale taximetristilor, informeaza hotnews.ro.

De asemenea, va fi inchisa circulatia rutiera pe banda I a bd. Natiunile Unite intre bd. Libertatii si str. Hasdeu, precum si pe banda I a Splaiului Independentei intre pod Hasdeu si bd. Libertatii.

Soferii sunt sfatuiti sa evite sa circule in zona respectiva in intervalul orar mentionat si sa aleaga rute ocolitoare prin bd. Stirbei Voda sau prin bd. Regina Maria - bd. Unirii.

Organizatorii protestului, cei de la Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), au declarat ca au cerut aprobare pentru 7.000 de masini, dar au primit doar pentru 1.500.

Cerintele taximetristilor
- sa se puna capat pirateriei in taximetrie;
- fiecare taximetrist autorizat sa execute aceasta meserie doar pe raza localitatii;
- introducerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor a proiectului de modificare a Legii nr. 38/2003 care reglementeaza domeniul taximetriei, scrie romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.