Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au solicitat, astazi, Tribunalului Bucuresti, prelungirea cu inca 30 de zile a mandatului de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Vladan.

Parchetul a inaintat Tribunalului Bucuresti referatul cu propunere de prelungire a duratei arestarii preventive pentru o perioada de inca 30 de zile, incepand cu data de 5 aprilie, pana la data de 4 mai 2012, inclusiv, relateaza romanialibera.ro.

Procurorii mai au nevoie de timp pentru a strange dovezi si pentru a construi cazul acuzarii impotriva celui care a comis atentatul de la coaforul Perla din zona Dorobanti, scrie evz.ro.

IMPUSCATURI in Capitala: Un barbat a deschis focul intr-un coafor

Printre altele, procurorii au cerut:
- obtinerea rapoartelor medico-legale privind partile vatamate;
- realizarea constatarii tehnico-stiintifice complexe in urma caruia specialistii urmeaza sa stabileasca succesiunea focurilor de arma trase in directia victimelor; timpul scurs intre fiecare foc de arma; distanta de la care s-a tras; directia de tragere.

Gheorghe Vladan a fost arestat preventiv la data de 6 martie 2012 sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat si deosebit de grav si tentativa la omor calificat si deosebit de grav. Potrivit rezultatelor expertizei psihiatrice la care a fost supus, acesta a avut discernamant cand a comis atacul de la coafor.

Ulterior, procurorii au dispus extinderea cercetarilor fata de inculpat pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.