Social 29 Martie 2012 11:30
Peste 10 milioane de tigarete, de diferite marci, susceptibile a fi contrafacute, au fost descoperite de politistii Serviciului de Politie Transporturi Maritime.

Tigarile au fost descoperite intr-un depozit din Portul Constanta Sud Agigea, la data de 28 martie 2012. Depozitul apartine unei companii din Bucuresti, iar bunurile gasite au fost inventariate de catre Politistii Serviciului de Politie Transporturi Maritime, in colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanta Sud Agigea.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat ca in depozit se aflau 1.094 baxuri cu tigarete continand 10.940.000 de tigarete, de diferite marci, ce prezentau suspiciuni a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala.

Tigaretele, cu o valoare estimata de piata de aproximativ 1.000.000 de euro, au fost retinute de catre organele vamale in vederea continuarii cercetarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.