Social 29 Martie 2012 09:51
Doua incendii grave au izbucnit in Bucuresti in cursul noptii de miercuri spre joi, in cartierele Ghencea si Nicolae Grigorescu.

Doua masini au ars azi-noapte in intregime, intr-o parcare din Capitala, langa statia de metrou Nicolae Grigorescu. Focul a izbucnit la una dintre dintre masini, a cuprins-o aproape imediat pe cea alaturata si a avariat un al treilea autoturism.

Nici proprietarii si nici pompierii nu pot explica deocamdata cauza acestui incendiu, relateaza realitatea.net.

Un incendiu mai grav a izbucnit la etajul 10 al unui bloc de pe soseaua Ghencea, unde focul s-a extins extrem de rapid la doua dintre camerele locuintei.

Alarma s-a dat putin dupa miezul noptii. Pompierii au folosit sute de litri de apa pentru a stinge incendiul, ceea ce a prevenit raspandirea incendiului la alte apartamente dar in acelasi timp a dus la inundarea vecinilor.

Pagubele vor fi suportate in totalitate de proprietarul apartamentului in care a izbucnit incendiul, scrie aceeasi sursa.

Citeste si: 3.000 de incendii in ultima saptamana, majoritatea de vegetatie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.