Ne asteapta doua zile cu mult vant, dar cu temperaturi normale pentru perioada in care ne aflam.

Joi, va bate vantul in toate regiunile tarii, mai tare in zonele de munte. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse. In sud si sud-est, ploile vor cadea doar local, scrie mediafax.ro.

Valorile de temperatura vor fi mai ridicate decat in ziua precedenta, astfel incat maximele vor fi cuprinse in general intre 12 si 22 de grade, iar minimele intre 1 si 10 grade.

La Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla in general moderat. Maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar minima va fi de 5...7 grade.

Vineri, vremea se va raci, devenind apropiata de normalul termic al perioadei. In cursul zilei cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile se mai raresc o data cu caderea noptii. Vantul va sufla moderat si cu intensificari locale in toate zonele, iar la munte va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.

Avertizare de vant de la ANM

Pana pe 31 martie, meteorologii ne avertizeaza ca vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi izolat 50 - 60 km/h. La munte intensificarile vor fi sustinute, cu rafale de peste 70 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.