Completul de cinci judecatori al instantei supreme va judeca in 2 aprilie recursul lui Mihail Boldea fata de arestarea lui preventiva pentru 30 de zile.

In 22 martie, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Mihail Boldea, pentru 30 de zile.

Deputatul Mihail Boldea a fost adus marti in tara, mandatul de arestare preventiva emis in 22 martie fiind confirmat de instanta suprema.

Decizia instantei supreme de arestare preventiva a deputatului Mihail Boldea a fost contestata cu recurs, care va fi judecat in 2 aprilie la Completul de cinci judecatori al instantei supreme, relateaza MEDIAFAX.

Mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile emis pe numele lui Boldea va fi pus in executare de marti, 27 martie, data confirmarii acestuia, a anuntat instanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.