Miercuri, vremea va fi normala din punct de vedere termic pentru aceasta perioada. Temperaturile cresc in ziua de joi si vor sari din nou de 20 de grade.

Miercuri, cerul va fi variabil, cu innorari temporare si local ploi slabe ziua in jumatatea de est a tarii, iar noaptea pe arii restranse in regiunile nordice, potrivit mediafax.ro.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 6 grade, mai scazute in depresiuni. Noaptea vor fi conditii de bruma in centrul tarii si in regiunile deluroase.

Bucurestenii vor avea un cer noros in prima parte a zilei si este posibil spre seara sa ploua slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

Joi, se incalzeste vremea, mai ales in sudul tarii. In nordul tarii se aduna norii si va ploua pe arii extinse. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in special ziua in toate regiunile, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.