Unul dintre proiectele de suflet ale primarului Oprescu, autostrada suspendata, nu a trecut de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Consilierii generali au respins vineri proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti studiului de fezabilitate pentru realizarea obiectivului de investitii "Inchidere inelul median de circulatie la zona nord - autostrada urbana - tronsonul Lacul Morii - Sos.Colentina" .

Proiectul cunoscut sub denumirea de autostrada suspendata a fost respins cu 16 voturi pentru si 20 de abtineri, conform capital.ro.

Sorin Oprescu a argumentat ca aceasta autostrada ar fi putut sa reprezinte o noua "centura a Bucurestiului", care sa rezolve mai multe probleme de circulatie, data fiind apropierea de centrul Capitalei (5 km).

"A trecut un an si jumatate, o introduc in Consiliu, Consiliul o refuza. De ce o refuza? Nu se obisnuieste sa fie o lupta pe baza de argumente, este o lupta politica, si lupta asta politica viciaza hotararea administrativa", a precizat primarul Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.