Mihail Boldea, dat in urmarire internationala, s-a predat la consulatul Romaniei din Nairobi, Kenya, si face demersuri pentru a se intoarce in tara.

Anuntul ca Mihail Boldea s-a predat, conform romanialibera.ro, vine la putin timp dupa ce avocatul lui Boldea a anuntat ca intoarcerea clientului sau va avea loc marti sau miercuri.

Tot avocatul lui Mihail Boldea a confirmat pentru postul de televiziune TVR ca duminica seara clientul sau "s-a prezentat" la consulat unde se afla de mai bine de 16 ore, scrie hotnews.ro.

Cu toate ca informatia privind predarea lui Boldea a ajuns la presa, nicio autoritate judiciara din Bucuresti nu vrea sa o confirme, relateaza mediafax.ro.

Avocatul lui Boldea a precizat ca deputatul doreste sa revina in tara, fie insotit de autoritatile romane, fie singur. Deputatul suspectat de inselaciune a declarat in weekend ca nu este nevoie sa fie urmarit, deoarece se va intoarce singur in tara.

Presedintele Traian Basescu a declarat in weekend ca obiectivul este ca Boldea sa vina prin intermediul autoritatilor romane, pentru a preveni o detentie pe teritoriul unui stat strain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.