Social 26 Martie 2012 13:39
Avocatul lui Boldea a declarat ca intoarcerea clientului sau va avea loc marti sau miercuri, datorita faptului ca "nu e usor sa ajungi din Kenya in Romania".

Avocatul lui Mihail Boldea a declarat, luni, ca a discutat cu clientul lui si ca acesta i-a spus ca vine in Romania "maine sau poimaine", imediat ce rezolva problemele cu biletele de avion si cu actele.

"Boldea chiar isi doreste sa vina in tara, dar momentan este blocat cu biletele de avion", a declarat pentru MEDIAFAX avocatul Moloman.

El a precizat ca "nu este asa usor sa ajungi in Romania din Kenya", fiind nevoie de o serie intreaga de escale. Avocatul a mai spus ca a discutat cu deputatul Boldea despre strategia de aparare, dar ca nu poate da detalii pentru ca nu are acordul acestuia.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca deputatul Mihail Boldea este "perfect localizat" si ca "in orice moment" se poate declansa operatiunea de retinere a sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.