Social 25 Martie 2012 12:47
Un proiectil abandonat pe un camp din apropierea orasului Targu Frumos a explodat, provocand ranirea grava a doi copii.

Accidentul a avut loc la aproxmativa 500 de metri de Podisu, in localitatea Valea Oilor. Copiii au varsta de aproximativ 15 ani, scrie hotnews.ro. Unul dintre ei si-a pierdut o mana, iar celalalt are leziuni grave la membrele inferioare si trunchi.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Dan Iamandi, a declarat ca explozia a avut loc intr-o zona in care in trecut au mai fost gasite proiectile provenite din cel de-al doilea razboi mondial si ramase neexplodate.

Proiectilul respectiv a fost scos la suprafata in urma lucrarilor efectate pentru construirea unui drum in comuna Baltati, dar autoritatile nu au fost anuntate pentru a veni cineva sa-l dezamorseze, scrie bzi.ro.

Iamandi a precizat ca cei doi copii vor fi preluati de un elicopter SMURD si vor fi transportati, cel mai probabil, la un spital din Iasi. Potrivit sursei citate, echipaje ale Ambulantei au ajuns deja la fata locului, iar cei doi copii au fost stabilizati, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.