Expertiza tehnica in cazul accidentului provocat de Serban Huidu, soldat cu trei victime, a fost finalizata, concluziiile acesteia, comunicate vineri, urmand sa fie prezentate de procurori partilor din dosarul in care fostul realizator TV este acuzat de ucidere din culpa.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie precizeaza ca Serban Huidu este cercetat pentru omor din culpa, scrie evz.ro.

Concluziile expertizei tehnice au fost comunicate vineri, a anuntat Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie
, intr-un comunicat de presa. Expertiza tehnica a avut nevoie de patru luni pentru a fi finalizata.

"Obiectivele expertizei dispuse au avut in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor. In cadrul efectuarii acestei expertize s-au desfasurat activitati care au inclus si un experiment judiciar, ce a avut loc in cursul lunii ianuarie 2012 la locul producerii accidentului, la care au participat reprezentanti ai partilor implicate si aparatorii acestora. Expertiza tehnico-criminalistica a fost efectuata in termenul stabilit", a precizat Parchetul instantei supreme.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au anuntat partile din dosar despre faptul ca au fost comunicate concluziile expertizei. Acestea urmeaza sa se prezinte pentru a lua la cunostinta concluziile expertizei si a aprecia, intr-un termen stabilit, de comun acord cu procurorul de caz, asupra eventualelor obiectiuni,
relateaza MEDIAFAX.

In urma anchetei procurorilor s-a stabilit ca in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, Serban Huidu, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus.

In urma impactului a rezultat decesul a trei persoane ce se aflau in autoturismul Logan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.