La finele lunii martie si inceputul lunii aprilie, iarna ar putea sa-si mai faca simtita prezenta, a declarat Florinela Georgescu, director in cadrul ANM.

Directorul Centrului de Prognoza al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, crede ca este foarte dificil de a face o prognoza meteorologica pe o perioada mare de timp, dar se stie ca urmeaza o perioada in mod traditional "capricioasa" din punct de vedere al vremii.

"Statistic vorbind, luna martie si prima parte a lunii aprilie reprezinta o perioada in care uneori iarna isi mai face simtita prezenta. Sigur ca nu mai are forta, dar este perioada de vreme capricioasa", a spus Florinela Georgescu, citata de realitatea.net.

In ceea ce priveste estimarile pentru aprilie-mai, specialistul ANM a mentionat ca mediile temperaturilor vor ajunge in jurul valorii de 15 grade si mai scazute in zonele de deal si de munte.

In viitorul apropiat vom avea precipitatii, dar acestea vor fi slabe cantitativ, iar temperaturile raman ridicate pentru aceasta perioada a anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.