Raspuns: Amandoua iti cer o taxa de intrare (de o valoare considerabila). Romii care isi duc traiul langa groapa de gunoi a Cluj-Napoca se plang ca, mai nou, trebuie sa achite 25 de lei pentru a scormoni prin deseuri.

Reprezentantii societatii de salubrizare spun ca nu au perceput niciodata o asemenea taxa, dar romii dovedesc cu chitante ca au platit, relateaza evz.ro.

Ca sa aiba acces, romii trebuie sa plateasca zilnic o taxa de intrare la rampa de gunoi, de 25 de lei. Aceasta taxa este impusa chiar si minorilor si a inceput sa fie implementata in urma cu doua saptamani.

Regula nu e regula mereu. Romii spun ca li s-au eliberat chitante numai pentru o parte dintre intrarile in rampa. Reprezentantii uneia dintre cele doua firme de salubrizare spun ca masura ar fi fost luata de unul dintre angajati de la sine putere.

Directorul firmei care a luat nota de activitatile dubioase care au loc la groapa de gunoi a promis ca se vor face verificari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.