Vremea se mentine frumoasa miercuri si joi, cu temperaturi maxime de peste 20 de grade.

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Ploi slabe s-ar putea sa cada in zonele nordice si in Carpatii Orientali si cel mai probabil se vor manifesta noaptea, relateaza MEDIAFAX.

In rest, cerul va fi senin si vantul nu se va simti decat la munte. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 12 si 21 de grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade.

Joi, vremea se mentine la fel de frumoasa, cu ploi izolate in Carpatii Orientali si cu intensificari ale vantului in Delta Dunarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade, posibil ceva mai mici in depresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.