Astfel, daca numai 41,0% dintre cei cu varsta cuprinsa in intervalul 18 – 25 ani intra in categoria celor care postesc, atunci cand ne referim la cei cei care au peste 56 ani, procentul creste pana la 66%.
De asemenea, trebuie precizat faptul ca postul nu este tinut numai pentru „curatarea sufleteasca” ci si pentru „detoxifierea organismului”.
Acest aspect este ilustrat de faptul ca 52,1% dintre respondentii care tin post fac acest lucru atat din convingeri religioase, cat si din motive de sanatate, 37,5% numai din convingeri religioase, iar 10,4% deoarece este benefic pentru sanatate.
In ceea ce priveste alimentele consumate in perioadele de post, in topul primelor cinci categorii de produse consumate frecvent se afla:
- fructe proaspete (96,1%),
- mancare gatita (93,5%),
- legume - proaspete si uscate (90,9%),
- masline (71,8%),
- legume conservate (67,7%).
Studiul a fost realizat de catre Mednet Marketing Research Center in perioada 15 – 29 Februarie 2012 pe un esantion reprezentativ. Au fost intervievate telefonic 1000 de persoane din mediul urban cu varsta cuprinsa in intervalul 18 – 70 ani.
Tu postesti?
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro