Mihail Boldea a declarat, intr-un interviu, ca va pleca din Romania dupa finalizarea dosarului in care este acuzat de inselaciune.

Mihail Boldea a spus ca este hotarat ca, dupa incheierea acestui dosar si lamurirea tuturor acuzatiilor, sa-si vanda toate bunurile si sa plece din Romania, acelasi lucru recomandandu-l tuturor romanilor.

"Eu in Romania nu mai stau. Dupa ce am terminat, am si spus, nu vreau sa mai candidez, nu ma mai intereseaza politica, nu ma intereseaza aceasta mizerie din justitie, vreau doar sa plec din Romania. Dupa ce se termina acest dosar, vand ce mai am si-am plecat, nu mai stau aicea." a declarat Mihail Boldea, pentru Stirile ProTV.

In privinta acuzatiilor care i s-au adus, Boldea a declarat ca nu este decat un "un abuz al procurorilor". Interviul a avut loc inainte ca procurorii sa anunte ca vor un aviz care sa permita arestarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.