Social 19 Martie 2012 12:23
Pompieri si reprezentanti ai ocolului silvic au fost nevoiti sa intervina pentru stingerea unor incendii izbucnite incepand de duminica.

Pana acum, aproximativ 18 hectare de vegetatie au fost cuprinse de flacari, dar padurea nu a fost afectata, fiind vorba de maracinis, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj, peste 40 de pompieri si 10 padurari din Defileul Jiului, alaturi de alti cinci reprezentanti ai Ocolului Silvic Gorj, au intervenit, duminica seara, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie si maracinis.

"In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 01.00, am sistat operatiunea din cauza intunericului, iar luni dimineata, la ora 7.00, ne-am reintors in zona pentru a continua operatiunea de eliminare a focarului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Gorj, Mihai Avramescu.

La ora transmiterii acesti stiri, opt pompieri, ajutati de mai multi reprezentanti ai Parcului National Defileul Jiului, continua operatiunile de stingere a incendiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.