Sase din cele opt persoane retinute in dosarul care il vizeaza pe deputatul Mihail Boldea au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, sambata seara, de Curtea de Apel Galati.
Celelalte doua, intre care fostul subprefect de Galati Aura Luchiniuc, au primit interdictia de a parasi localitatea. Deciziile magistratilor pot fi atacate cu recurs, scrie realitatea.net.

Opt persoane au fost retinute de catre procurorii DIICOT Galati, in dosarul care il vizeaza pe deputatul Mihail Boldea care a fost audiat, vineri, in cazul privind inselaciunile cu terenuri din Galati.
Acestia au fost prezentati, sambata, Curtii de Apel Galati cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Grupul era specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. Membrii gruparii identificau terenuri si imobile, situate in zone centrale ale municipiului Galati, proprietatea Consiliului Local Galati sau a unor persoane fizice, pe care le treceau in proprietatea altor membri ai grupului.

Ca deputat, Mihail Boldea nu poate fi retinut, arestat sau perchizitionat fara acceptul Camerei din care face parte, dar procurorii DIICOT vor sa depuna o cerere sa se ridice imunitatea acestuia, relateaza cotidianul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.