Social 18 Martie 2012 11:00
Descopera cele mai importante subiecte ale acestei dimineti.

Facturile la caldura cresc cu 30% in februarie este stirea diminetii de vineri. Scumpirea este provocata atat de cresterea pretului la gigacalorie, cat si de consumul mai mare, din cauza vremii extrem de geroase cu care ne-am confruntat in luna ianuarie. Conform facturilor emise de RADET, intretinerea va fi cu 30% mai mare fata de ianuarie si cu 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, aflam ca astazi este ultima zi in care parintii care vor sa-si inscrie copiii la scoala de circumscriptie mai pot face acest lucru.

Tot pe plan intern, este adus in atentia noastra cazul deputatului Mihai Boldea, care este cercetat pentru "tunuri" imobiliare de 1 milion de euro. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Galati au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit din 22 de persoane, printre membrii caruia se numara si un deputat in Parlamentul Romaniei, un avocat din cadrul Baroului Galati si un fost arbitru din cadrul Curtii de Arbitraj Galati.

Peste hotare, in Grecia, Fondul Monetar International pune conditii statului elen pentru imprumutul de 28 miliarde de euro pe care l-a aprobat. FMI a avertizat guvernul elen ca nu va mai tolera derapaje in implementarea programului economic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.