Judecatoria sectorului 3 Bucuresti a admis, joi, cererea procurorilor de emitere a unui mandat pentru 29 de zile pentru Bebe Carabina.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 3 l-au retinut miercuri pe Bebe Carabina si au solicitat instantei arestarea lui preventiva, dupa ce in urma cu o zi a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile si a ranit un politist, in timp ce era urmarit de un echipaj de politie, relateaza MEDIAFAX.

Grigore Alexandru, zis Bebe Carabina, este cercetat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti in cazul incidentului care a avut loc miercuri, in zona Aparatorii Patriei din Capitala, soldat cu ranirea prin impuscare a unui agent de politie.

Decizia de arest preventiv poate fi contestata la Tribunalul Capitalei

Parchetul Judecatoriei Sector 3 il cerceteaza pe Bebe Carabina intr-un dosar de viol si sechestrare de persoane, deschis in urma unei plangeri depuse in anul 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.