Social 15 Martie 2012 16:05
Vineri si sambata vremea se va incalzi si, in general, va fi frumoasa.

Vineri, vor fi conditii de precipitatii slabe, mixte, doar in nord-est si in zonele montane.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 6 si 16 grade, iar cele minime se vor situa de la -10...-8 grade in depresiuni, pana la 5...6 grade in Dealurile de Vest, relateaza mediafax.ro.

Bucurestenii vor vedea vineri cum mercurul termometrelor va arunca pana la 11 grade, in vreme ce temperaturile minime vor atinge pragul de -2...0 grade.

Sambata, vremea va fi si mai frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 5 grade,
mai coborate in depresiuni, dar mai ridicate in Dealurile de Vest.

In raportul publicat cu evolutia temperaturilor in intervalul 16 - 29 martie, Administratia Nationala de Meteorologie apreciaza ca temperaturile vor continua ritmul ascendent pana pe 22 martie, dupa care vor scadea usor in majoritatea regiunilor din tara.

La inceputul saptamanii viitoare vom avea temperaturi de peste 20 de grade celsius in Oltenia si Muntenia, 18 grade in Maramures si Moldova si 16 grade in Transilvania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.