Social 15 Martie 2012 09:14
Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, judecatorul Nicolae Catalin Serban, va fi audiat la DNA Bucuresti intr-un dosar de mita de 50.000 de euro.

Catalin Serban, vicepresedintele Curții de Apel din Timișoara, sotia acestuia si Nicolae Sava, seful Politiei Moldova Noua din județul Caras-Severin au fost audiati, in noaptea de miercuri spre joi, la DNA - Serviciul Teritorial Timisoara, intr-un dosar de coruptie.

La finalul audierilor, sotia lui Serban si seful Poliției Moldova Noua au fost lasati in libertate, in timp ce vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara este dus la Bucuresti pentru audieri la DNA, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit surselor judiciare citate, este vorba despre un dosar de luare de mita in valoare de 50.000 de euro, iar miercuri seara a avut loc un flagrant intr-un apartament din centrul Timisoarei.

In schimbul banilor, judecatorul ar fi urmat sa intervina pentru o sentinta favorabila intr-un dosar aflat pe rolul instantelor timișene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.