Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, si-a retras luni la pranz recursul la decizia de arestare preventiva.

Vladan a fost adus in jurul orei 11.30 la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce luni dimineata a fost la Institutul National de Medicina Legala (INML) pentru expertiza psihiatrica solicitata in dosarul lui.

Gheorghe Vladan a spus in fata instantei ca nu intelege de ce a fost adus, in contextul in care "totul e clar".

El a fost intrebat de doua ori de instanta daca isi retrage recursul, de fiecare data Vladan aratand ca nu doreste sa se judece contestatia lui la decizia de arestare preventiva. Instanta i-a cerut avocatei sa discute cu clientul ei, aceasta anuntand instanta ca Gheorghe Vladan isi mentine pozitia de a-si retrage contestatia.

Gheorghe Vladan vrea sa schimbe inchisoarea cu un centru psihiatric

Instanta a ramas in pronuntare pe solicitarea lui Gheorghe Vladan, urmand sa anunte ca a luat la cunostinta de retragerea recursului. Gheorghe Vladan urma sa afle astazi daca va fi judecat in libertate sau nu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.