In noul context economic, bugetul individual sau familial este analizat cu mai multa atentie, iar eficienta capata un interes deosebit. Pentru a ajunge sa ne permitem lucruri cu adevarat valoroase si importante pentru calitatea vietii noastre, primul pas ar fi taierea cheltuielilor nejustificate.

Indiferent de prognoza, categorie sociala sau buget, eliminarea cheltuielilor inutile ar insemna primul pas spre un buget echilibrat si, de ce nu, chiar spre economisire. Cu siguranta, ritmul cheltuielilor este atat de alert incat foarte multi oameni nu mai au timp nici macar sa se gandeasca la un plan de economisire, desi aceasta solutie poate insemna o adevarata "sursa de oxigen" intr-un viitor apropiat.

Pentru ca iti doresti ce e mai bun pentru tine, dar fara a face mari sacrificii, e momentul sa iei in considerare un plan de economisire. Unul mai special, in care tu alegi cat cheltuiesti si cat economisesti. Adica, Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank.

In alta ordine de idei, noi te ajutam sa iti pui deoparte lunar suma de bani pe care decizi sa o economisesti. Si nu trebuie sa faci nimic altceva. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Mai exact, daca hotarasti ca vrei sa economisesti lunar o suma de pana la 500 de lei, dobanda de care beneficiezi este 5%, iar daca suma depaseste 500 de lei, dobanda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adaugandu-se planului de economisire.

Si asta nu e tot! Lunar, poti creste suma pe care vrei sa o economisesti, iar conditiile raman neschimbate. Cu siguranta, tentatia e mare, tocmai de aceea oricand ai nevoie poti accesa suma din cont, nu pierzi decat dobanda aferenta ultimei luni.

Alegerile nechibzuite te fac sa cheltuiesti inutil. Economiseste pentru lucruri cu adevarat valoroase!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.