A fost lansata o avertizare meteo conform careia, de duminca dupa-amiaza pana luni seara, vremea se va raci iar ninsorile si vantul vor reveni.

Meteorologii avertizeaza ca, incepand de duminica dupa-amiaza si pana luni seara, in nordul, centrul si estul tarii va ninge si vantul va atinge viteze de pana la 60 de kilometri pe ora, iar in celelate regiuni vor fi precipitatii mixte si se va produce polei.

Potrivit textului informarii meteorologice transmise sambata de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand de duminica, ora 14.00, si pana luni, ora 20.00, "temporar vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, la inceput in nordul tarii, apoi in centru si in est, unde si vantul se va intensifica treptat, cu viteze la rafala de pana la 50...60 km/h", scrie MEDIAFAX.

La munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala si viteze de 70-80 de kilometri pe ora, viscolind zapada. In celelalte regiuni vor fi unele intensificari ale vantului si precipitatii mixte, care vor favoriza trecator producerea de polei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.