Gheorghe Vladan, a cerut instantei, in procesul privind arestarea sa, internarea intr-un centru psihiatric.

Acuzatul sustine ca regreta fapta si ca "nu asta a fost intentia lui". Potrivit deciziei de arestare a lui Vladan, acesta ar fi pretins, atat in fata anchetatorilor cat si in fata instantei, ca arma i s-a descarcat accidental, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit lui Vladan, cand acesta a mers la locul de munca al sotiei sale, Florina, avea "intentia de a discuta cateva chestiuni legate de inchirierea unui imobil proprietate comuna". Atacatorul a sustinut ca a fost "abordat" de casiera si bruscat de cele doua femei care in cele din urma si-au pierdut viata.

"Inculpatul a mentionat ca, in imbulzeala creata, a luat pistolul din buzunar si nu isi poate explica cum acesta s-a descarcat. A mai declarat ca a auzit doua impuscaturi, dupa care nu isi mai aminteste nimic pana la momentul la care a iesit din coafor", noteaza judecatorul, citand pozitia procesuala a subiectului cererii de arestare pe care o judeca.

Cu toate acestea insa, instanta a decis arestarea lui Vladan, apreciind ca, "raportat la materialul probator administrat in cauza", apararile barbatului "apar ca neverosimile".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.