Doua amenintari cu bomba din doua regiuni diferite ale tarii, Piatra Neamt si Bucuresti, au fost anuntate in mai putin de 24 de ore.

Un barbat din Piatra Neamt a anuntat telefonic ca in sediul Tribunalului Neamt a fost amplasata o bomba. Cum adresa indicata de “terorist” a fost strada “Mihai Eminescu”, pirotehnistii au verificat si Judecatoria Piatra Neamt.

Ca in toate cazurile de acest gen, pirotehnistii care au fost chemati la fata locului au constatat, dupa ce au verificat fiecare colt al incaperii, ca la mijloc a fost vorba de o farsa, scrie evz.ro.

In cursul zilei de marti, la liceul George Calinescu din Capitala s-a dat o alta amenintare cu bomba, tot prin apelarea numarului 112. Elevii si profesorii au fost evacuati din cladire si mai multe echipe de pirotehnisti au ajuns la fata locului, relateaza adevarul.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel, anuntul cu bomba de la Liceul George Calinescu, situat in zona Piata Romana este fals.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.