Social 6 Martie 2012 13:37
A venit din nou momentul sa demonstrezi ca iti pasa de planeta, stingand luminile in mod simbolic pentru o ora.

Programat pentru 31 martie, in intervalul 20.30 – 21.30, Earth Hour (Ora Pamantului), cea mai mare manifestare de mediu din istorie, continua traditia deja binecunoscuta a stingerii luminilor in mod simbolic.

Odata cu editia Earth Hour dedicata provocarilor, WWF-Romania lanseaza Competitia pentru Capitala Earth Hour, in cadrul careia orasele din Romania sunt provocate sa se intreaca in idei, proiecte si initiative din domeniul protectiei mediului inconjurator, atat cele derulate in anii trecuti, cat si cele care urmeaza a fi implementate in viitorul apropiat.

Scopul competitiei este de a desemna Capitala Earth Hour Romania 2012.

Orasul castigator va primi plachete cu titlul Capitala Earth Hour Romania 2012, va fi promovat la nivel national si international si va gazdui evenimentul oficial de pe 31 martie.

Orasele care au intrat in cursa sunt: Adjud, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Mizil, Panciu, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sighisoara, Slobozia, Suceava, Timisoara si Vaslui. Afla mai multe detalii despre competitie si despre Earth Hour pe site-ul organizatorilor din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.