Social 6 Martie 2012 11:00
Politisti ai Sectiei 14 Bucuresti sunt cercetati disciplinar in urma atacului de la coafor, intrucat Florina Vladan a facut plangere impotriva sotului sau.

In 1 martie, Florina Vladan l-a reclamat pe sotul sau la Sectia 14 Politie, pentru comportament agresiv si a precizat ca Gheorghe Vladan are permis de arma. Anterior, sotul a fost reclamat de cateva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un barbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atenta a cazului.

Potrivit procurorului Marius Iacob, in 2011 au fost formulate trei plangeri impotriva politistului din partea unui vecin, in legatura cu convietuirea in cladire, o alta plangere a fost facuta in 1 martie de sotia agentului pentru comportament agresiv, relateaza MEDIAFAX.

In aceste conditii, politistii Sectiei 14 sunt cercetati disciplinar pentru ca nu au urgentat solutionarea reclamatiei.

Luni, 5 martie, in jurul orei 17.30, intr-o criza de gelozie Gheorghe Vladan a impuscat opt persoane in coaforul unde lucra sotia sa, Floria Vladan. Doua persoane, printre care si Florina Vladan, si-au pierdut vietile ca urmare a atacului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.