Social 6 Martie 2012 09:50
Politistul Gheorghe Vladan s-a aflat in luna ianuarie in concediu medical, doctorul prescriindu-i antidepresive.

In 1 martie sotia politistului, Florina Vladan, a formulat o plangere la Politie, unde a comunicat faptul ca barbatul sau este detinator de arma de foc, spunand ca este amenintata de acesta. Femeia introdusese actiune de divort, la Judecatoria sectorului 4 Bucuresti, primul termen fiind stabilit pentru 7 martie.

Luni, 5 martie, in jurul orei 17.30, intr-o criza de gelozie Gheorghe Vladan a intrat in coaforul unde sotia sa lucra. Casiera a incercat sa-l dea afara, iar politistul a scos pistolul pe care il purta la spate si i-a tras un glont in cap, femeia decedand pe loc, relateaza MEDIAFAX.

IMPUSCATURI in Capitala: Un barbat a deschis focul intr-un coafor


Apoi politistul a tintit-o pe sotia sa, Florina, in care a tras trei focuri de arma, dupa care Gheorghe Vladan a continuat sa traga in celelate persoane din zona, ranind sase.
In 2010 cand a obtinut Vladan permis de port arma nu era necesar avizul medical.

Vladan a fost prins in cladirea Transelectrica. Procurorii l-au audiat, apoi l-au dus la Institutul de Medicina Legala, pentru recoltare de probe, dupa ce politistul le-a spus ca i s-au recomandat de medic antidepresivele. Audierea a avut loc in continuare la Parchetul Instantei supreme, Vladan dand declaratie in fata anchetatorilor pe formular de inculpat, dupa care a fost dus in arestul Directiei cercetari penale, urmand ca marti procurorii sa propuna arestarea politistului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.