Social 1 Martie 2012 10:50
Locuitorii cartierului Exercitiu s-au speriat dupa ce alimentarea cu gaze a fost oprita din cauza unor scurgeri de gaze semnalate la conducta magistrala.

Potrivit locatarilor din zona, un trecator a sesizat mirosul puternic de gaz si a alertat un echipaj de Politie, iar de teama unor acumulari sub asfalt autoritatile au blocat traficul in zona, in conditiile in care erau emanatii de gaz la gurile de aerisire.

"Cei aflati in teren s-au sesizat ca pe strada Exercitiu sunt emanatii de gaze si infiltratii prin asfalt. Au fost anuntati cei de la ISU si Distrigaz, care a oprit alimentarea cu gaz. De asemenea, a fost blocat traficul rutier pe o distanta de doi kilometri, iar masinile din parcari au fost mutate", a declarat seful Politiei Pitesti, comisar-sef Mihai Neagoe, citat de evz.ro.

La fata locului au sosit imediat politia, pompierii si un echipaj de la SMURD, care au izolat zona, iar dupa aproximativ o ora la fata locului a ajuns si o echipa de la Distrigaz. Furnizarea gazului ramane oprita si la aceasta ora, in plus, 40 de blocuri au ramas fara caldura, fiind afectate si doua puncte termice.

"S-a detectat zona cu probleme, aceasta a fost izolata, iar pana la remedierea defectiunii ramane blocat traficul rutier si pietonal. Deocamdata furnizorul de gaze nu s-a pronuntat. Pot fi afectate de lipsagazului metan cateva blocuri, dar si toata zona, unde locuiesc aproximativ 10.000 de oameni", a declarat pentru realitatea.net viceprimarul municipiului Pitesti, Cornel Ionica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.