Peste 200 de sindicalisti s-au adunat, miercuri dupa-amiaza, in Piata Victoriei din Capitala pentru a protesta fata de noul Tratat fiscal al UE.

Protestatarii au pancarte pe care scrie "Nu noului Tratat fiscal al UE" si "Uniti vom fi puternici". Actiunea de protest din fata sediului Guvernului a inceput la ora 14.00 si urmeaza sa se incheie la ora 16.00.

Manifestatii de protest fata de noul Tratat fiscal al UE au loc simultan la prefecturile din mai multe judete din tara, relateaza MEDIAFAX.

Sindicalistii "Cartel Alfa" si BNS protesteaza astfel alaturi de colegii lor europeni fata de Tratatul fiscal al UE, considerand ca impunerea unei austeritati "va arunca Europa in recesiune".

Confederatia Europeana a Sindicatelor (CES-ETUC) organizeaza miercuri manifestatii in toate cele 27 de tari pentru a denunta si a condamna acest tip de guvernanta si pentru a propune alternative pentru locuri de munca si justitie sociala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.