Cetateanul italian suspectat in cazul asasinatului de la Oradea a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in noaptea de marti spre miercuri.

Judecatorii Tribunalului Bihor au decis arestarea preventiva, pentru 30 de zile a cetateanului italian suspectat ca a impuscat un barbat in varsta de 35 de ani. Cetateanul italian a declarat deja recurs la decizia Tribunalului Bihor, urmand ca acesta sa se judece, joi, la Curtea de Apel Oradea.

Barbatul a fost prins ieri de politie dupa incident si audiat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor. Cetateanul italian a recunoscut in fata politistilor ca l-a ucis pe barbatul de 35 de ani, spunand ca s-a razbunat pe acesta pentru o datorie si descriind in detaliu modul in care a comis crima, relateaza MEDIAFAX.

Oradeanul impuscat ar fi inceput sa rada de acuzat cand acesta i-a cerut banii marti dimineata, iar dupa un schimb de replici, cetateanul italian a luat arma de vanatoare si a tras in victima.

Consulul italian de la Cuj a sunat pentru a se interesa de soarta acuzatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.