Membrii clanului Duduianu sunt suspectati de inselaciuni cu aur de 100.000 de euro.

Politistii bucuresteni fac, miercuri, cinci perchezitii la locuintele lui Niculae Duduianu si ale altor patru membri ai gruparii suspectati ca au inselat cu 100.000 de euro cetateni straini in timpul vanzarii unor lingouri despre care spuneau ca sunt de aur, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit Politiei Capitalei, actiunea este o continuare a celei din 13 ianuarie, cand au fost retinute mai multe persoane. La actiunea de miercuri participa politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale. Gruparea suspectata ca insela cetateni straini era monitorizata din august 2011.

In 12 spre 13 ianuarie au fost oprite pe autostrada Bucuresti - Pitesti cele doua masini in care erau Niculae Duduianu si alti cinci complici ai acestuia.

Acestia intentionau sa ajunga la Cluj-Napoca pentru a-i vinde unui cetatean turc patru kilograme de aur in lingouri de cate 50 de grame, in schimbul carora urmau sa primeasca 100.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.