Temperaturile continua sa creasca sambata, insa duminica vremea se raceste. Primul weekend adevarat de primavara se lasa asteptat.

  • Sambata:
Precipitatiile se reduc la nivelul de ploaie si se vor manifesta izolat in regiunile estice si centrale. In rest, cerul va fi variabil si doar in zona montana va mai ninge. Nu am scapat de vant insa, care va prezenta intensificari in majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, relateaza mediafax.ro.

Bucurestenii vor avea o zi cu cer variabil si o temperatura maxima de 11 grade. Cea minima va fi de -3...-1 grad.

  • Duminica:
Duminica , in tara vremea va intra intr-un proces de racire, iar la munte va ninge. In cursul noptii, izolat si trecator, vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si in partea de sud a tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -11 si -1 grad.

Primul weekend cald de primavara se lasa asteptat si exista semne ca vom avea parte de o primavara rece si uscata. Potrivit Weather Services International, in regiunile est-europene care au fost afectate cel mai grav de valul de frig, temperaturile ridicate de primavara cu care ne-am obisnuit pana acum vor intarzia pana in a doua parte a primaverii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.