Un accident in lant cu 17 masini s-a petrecut in dimineata aceasta in judetul Vrancea, pe drumul european E85.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea, Cristina Duta, accidentul petrecut pe DN 2 E 85, in localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost semnalat la ora 9.15, transmite MEDIAFAX.

Din primele informatii, in accidentul petrecut, cel mai probabil, din cauza cetii dense si a poleiului, au fost implicate 17 masini, intre care si un microbuz plin cu calatori, zece autovehicule fiind grav avariate. In urma accidentului, trei persoane, intre care si un barbat de 70 de ani, au fost ranite, fiind transportate cu ambulantele la spital.

Circulatia pe DN 2 E 85, in localitatea Golesti, unde s-a produs accidentul in lant, se desfasoara pe un singur fir, in conditii extrem de anevoioase.

Meteorologii au emis o avertizare de ceata pentru judetul Vrancea, valabila in intervalul 8 - 11. Ultimul accident in lant major petrecut pe drumurile Romaniei a avut loc in urma cu aproximativ o luna. 10 automobile s-au tamponat in lant pe Autostrada Soarelui din cauza conditiilor meteo nefavorabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.