Majoritatea respondentilor unui sondaj privind obiceiurile de consum ale romanilor in ceea ce priveste serviciile stomatologice a declarat ca intra intr-un cabinet stomatologic o data pe an.

De asemenea, 25% dintre respondentii intervievati in cadrul studiului realizat de clinica Dent Estet isi viziteaza medicul dentist la un interval de 1-3 ani, iar 22% isi fac controale stomatologice o data la 1-6 luni.

Totodata, 70% dintre persoanele intervievate au declarat ca obisnuiesc sa mearga la un cabinet in locul unei clinici dentare, chiar daca la cabinet nu beneficiaza de servicii complete si de dentisti specializati in toate ariile stomatologice.

  • Cum sa-ti alegi clinica stimatologica potrivita?

Alegerea clinicii stomatologice si a medicului potrivit sa se realizeze pe baza a cinci criterii importante: experienta medicului, garantia lucrarii realizate, detalierea procedurilor efectuate, respectarea standardelor internationale de calitate si igiena, precum si aparatura tehnica de care dispune clinica.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.