Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativa de omor calificat, a fost condamnat, miercuri, la sapte ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Sentinta a fost anuntata, miercuri, de judecatoarea Diana Cotoi de la Tribunalul Olt, in prezenta rudelor lui Bercea, care au devenit agitate in momentul in care au aflat decizia magistratilor, relateaza MEDIAFAX.

Totodata, magistratii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, tot la sapte ani si sase luni de inchisoare, pentru complicitate la tentativa de omor. Sotia lui Bercea, Fanica Anghel, a fost si ea condamnata la trei luni cu suspendare pentru marturie mincinoasa.

Bercea Mondial a facut, de aproape de un an de cand se afla in arest, mai multe cereri catre instanta pentru a fi eliberat, invocand diverse probleme medicale, inclusiv faptul ca are schizofrenie.

Sandu Anghel a fost arestat preventiv in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.