Afla care sunt cele mai importante informatii din acest inceput de zi.

Inspectoratele scolare judetene si cel al muncipiului Bucuresti au publicat listele cu scolile unde pot fi inscrisi copiii in clasa I si clasa pregatitoare.

Teama de inundatii incepe sa-si devina usor, usor o realitate in conditiile in care a avut loc un prim caz de acest gen. Un parau din comuna tulceana Mihai Bravu a inundat curtile satenilor, dupa ce a iesit din matca din cauza topirii zapezilor.

Grecia a scapat de faliment dupa ce ministrii de finante din zona euro au aprobat un ajutor public de 130 de miliarde de euro, iar creditorii privati au acceptat stergerea unor datorii de 107 miliarde de euro.

Guvernul are in plan sa introduca o anumita masura intr-un proiect de siguranta rutiera care s-ar putea sa ne para putin nepotrivit: vrea sa permita soferilor sa conduca vehicule si fara permis, pe anumite drumuri, la ore speciale si cu insotitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.