Liderii Coalitiei sunt nemultumiti de noile reguli, impuse de Ministerul Educatiei, privind inscrierea copiilor la clasa I si la clasa pregatitoare.

Ca urmare a acestor nemultumiri, ministrul Educatiei, Catalin Baba, a fost convocat la o discutie pe aceasta tema saptamana viitoare.

Reprezentantii Coalitiei de guvernare au discutat in sedinta de astazi si despre nemultumirile parintilor privind noile reguli de inscriere a copiilor in clasa I si in clasa pregatitoare, relateaza evz.ro.

Citeste: Parinti, pregatiti-va pentru "clasa pregatitoare"!

"Practic, noile norme ale legii Invatamantului leaga copiii de glie ca sa zic asa. Ideea era sa stimulam scolile, parintii sa opteze pentru acele scoli care fac performanta (...) I-am solicitat ministrului Educatiei sa vina luni la sedinta Coalitiei sa discutam despre toate aceste chestiuni",a declarat reprezentantul deputatilor minoritari in Coaliție, Varujan Pambuccian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.